Monialainen yhteistyö paikallisessa työllisyyden hallinnassa. Integroiva kirjallisuuskatsaus

Tiedoksi Kelan tutkimuksen julkaisu monialaisesta yhteistyöstä paikallisessa työllisyyden hoidossa.

“Juuri nyt on tärkeä varmistaa, että työelämän ulkopuolella olevat saavat työllistymistä, terveyttä, hyvinvointia ja kuntoutumista tukevat palvelut asiakaslähtöisinä palvelukokonaisuuksina. Tällä hetkellä pitkään työttömänä olleet ohjataan yhteiseen palveluun työllistymistä edistävän monialaisen yhteispalvelun (TYP) verkostoihin. Maakunta-, sote-, kasvupalvelu- ja valinnanvapausuudistukset luovat toteutuessaan uudet palvelurakenteet, mutta työttömille kohdennetun monialaisen palvelutoiminnan tarve säilyy jatkossakin.” (Saikku, P; Rajavaara, M; Seppälä, U, 2017)

Linkki julkaisuun: https://helda.helsinki.fi/handle/10138/229018 (avataksesi dokumentin klikkaa kohtaa: download file)

Lisää kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *